Hudik Reklam Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Annonsblad, veckovis Hudiksvall. Innehåll: endast annonser. Gratis utdelat till varje hushåll i Hudiksvall. Annonsörer: företag, myndigheter, föreningar, privatpersoner. Hemsida med annonsbladet och övrig fakta, info som berör Annonsbladet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hudik Reklam Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Hudiksvall så är Hudik Reklam Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 2005-09-13 så skapades Hudik Reklam Handelsbolag och företaget är har ej F-skattsedel.

969713-1192 är organisationsnummret för företaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Hudik Reklam Handelsbolag och det finns många företag som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Hudik Reklam Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0650-10441 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hudik Reklam Handelsbolag är Bjurström, Ingrid Christel Beatrice som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Burman, Jan Peter som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .