Strömbacka Skogsvårdstjänst Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Hudiksvall och Strömbacka Skogsvårdstjänst Kommanditbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Strömbacka Skogsvårdstjänst Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Strömbacka Skogsvårdstjänst Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Strömbacka Skogsvårdstjänst Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2005-11-26. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Strömbacka Skogsvårdstjänst Kommanditbolag ska trivas.

Strömbacka Skogsvårdstjänst Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-29. I Hudiksvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Skogsvård såsom plantering och röjning. Manuell avverkning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Strömbacka Skogsvårdstjänst Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-29.

Idag är Strömbacka Skogsvårdstjänst Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Strömbacka Skogsvårdstjänst Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0653-61066.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Strömbacka Skogsvårdstjänst Kommanditbolag är Larsson, Lars Börje som är född 1944 och har titeln Komplementär, Johansson, Barbro Margareta som är född 1941 och har titeln Kommanditdelägare, Johansson, Per Göte som är född 1942 och har titeln Kommanditdelägare, .

Strömbacka Skogsvårdstjänst Kommanditbolag har 969715-1026 som sitt organisationsnummer.