Nordrent Hyrmaskiner Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Nordrent Hyrmaskiner Handelsbolag är ett företag som finns i Hudiksvall. I Nordrent Hyrmaskiner Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berglund, Anna Erica som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Bylin, Pär Johan som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nordrent Hyrmaskiner Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nordrent Hyrmaskiner Handelsbolag på telefon 0650-560411.

In och uthyrning samt försäljning av maskiner och förnödenheter inom bygg, entreprenad och hantverk. Legotjänster inom bygg, entreprenad och offentlig service.

Idag är Nordrent Hyrmaskiner Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Nordrent Hyrmaskiner Handelsbolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nordrent Hyrmaskiner Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-04-06 och Nordrent Hyrmaskiner Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-04-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nordrent Hyrmaskiner Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Nordrent Hyrmaskiner Handelsbolag har 969717-4010 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.