Kommanditbolaget GERDA Development & Trading

Gävleborgs län

Information

969720-6796 är organisationsnummer för företaget Kommanditbolaget GERDA Development & Trading. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kommanditbolaget GERDA Development & Trading är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Hudiksvall som är den kommunen som Kommanditbolaget GERDA Development & Trading finns i.

Kommanditbolaget GERDA Development & Trading har varit registrerat sedan 2006-08-22 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kommanditbolaget GERDA Development & Trading så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-24.

Kommanditbolaget GERDA Development & Trading är och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Kommanditbolaget GERDA Development & Trading är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Kommanditbolaget GERDA Development & Trading så kan ni göra det på telefon genom 0650-25512 eller genom brev på följande adress:
Högs-holm 59, 824 92, Hudiksvall

Konsultverksamhet inom företagsutveckling. Utbildning. Inköp och försäljning av importerade varor (direktimport): hantverksprodukter såsom prydnadssaker, textilier och enklare smycken importerade från länder utanför EU samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kommanditbolaget GERDA Development & Trading och det är Janhager, Karin Gerda Birgitta som är född 1948 och har titeln Komplementär, Janhager, Öjar Yrjö Arvid som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare,