Hedsta skogsvård Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Hudiksvall och Hedsta skogsvård Kommanditbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hedsta skogsvård Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Hedsta skogsvård Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Hedsta skogsvård Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2006-10-04. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hedsta skogsvård Kommanditbolag ska trivas.

Hedsta skogsvård Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30. I Hudiksvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Skogsröjning. Skogsvård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hedsta skogsvård Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-30.

Idag är Hedsta skogsvård Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Hedsta skogsvård Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-567088.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Hedsta skogsvård Kommanditbolag är Englund, Eskil Ola Emanuel som är född 1955 och har titeln Komplementär, Andersson, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Kommanditdelägare, .

Hedsta skogsvård Kommanditbolag har 969721-8486 som sitt organisationsnummer.