PFRE Service Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Hudiksvall och PFRE Service Kommanditbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och PFRE Service Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för PFRE Service Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

PFRE Service Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2007-03-16. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som PFRE Service Kommanditbolag ska trivas.

PFRE Service Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-19. I Hudiksvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bilvård samt reparation av cyklar och datorer. Måleriarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PFRE Service Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-19.

Idag är PFRE Service Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med PFRE Service Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6268875.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med PFRE Service Kommanditbolag är Frank, Per-Ola som är född 1970 och har titeln Komplementär, Frank, Elsa Maria som är född 1936 och har titeln Kommanditdelägare, .

PFRE Service Kommanditbolag har 969725-6833 som sitt organisationsnummer.