Eriksson&Kalander Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Eriksson&Kalander Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Eriksson&Kalander Handelsbolag finns. I Hudiksvall så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Eriksson&Kalander Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Eriksson&Kalander Handelsbolag har haft sedan 2007-06-14. Eriksson&Kalander Handelsbolag har funnits sedan och 2007-06-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Eriksson&Kalander Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kavelbrog. 19, 824 52, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-8430464.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Eriksson&Kalander Handelsbolag har idag 969727-5577 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Eriksson&Kalander Handelsbolag

Import & försäljning samt uthyrning och förmedling av diverse produkter,tex motorprodukter (såsom ATV, scootrar), elektronikprodukter(såsom Datortillbehör), fritidsprodukter, industrimaskiner (såsom grävmaskiner) och därmed förenlig verksamhet.

I Eriksson&Kalander Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Per Fredrik som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Kalander, Lars Martin Gunnar som är född 1980 och har titeln Bolagsman, .