Hudiktandläkarna Ström och Jonsson Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva tandvård och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hudiktandläkarna Ström och Jonsson Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Hudiksvall så är Hudiktandläkarna Ström och Jonsson Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 2007-12-01 så skapades Hudiktandläkarna Ström och Jonsson Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Hudiktandläkarna Ström och Jonsson Handelsbolag har haft det sedan 2008-01-31.

Hudiktandläkarna Ström och Jonsson Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-31

969731-5290 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hudiksvall.

Just nu är Hudiktandläkarna Ström och Jonsson Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Hudiktandläkarna Ström och Jonsson Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0650-17550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hudiktandläkarna Ström och Jonsson Handelsbolag är Tandläkare Anders Ström Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Tandläkare Göran Jonsson AB som är född och har titeln Bolagsman, Jonsson, Karl Göran som är född 1966 och har titeln Prokurist, Ström, Anders Karl-Erik som är född 1952 och har titeln Prokurist, .