Firma Perssons Gräv- och Lastmaskiner

Gävleborgs län

Information

I Hudiksvall finns det ett Enskild firma som heter Firma Perssons Gräv- och Lastmaskiner. Det finns flera verksamheter som liknar Firma Perssons Gräv- och Lastmaskiner i Gävleborgs län. Hudiksvall är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Firma Perssons Gräv- och Lastmaskiner är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1967-10-17 så har Firma Perssons Gräv- och Lastmaskiner varit registrerat och sedan 1986-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Firma Perssons Gräv- och Lastmaskiner och det finns fler verksamheter som är det i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Firma Perssons Gräv- och Lastmaskiner så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Firma Perssons Gräv- och Lastmaskiner så kan ni göra det på 0650-24181.

Handelsrörelse.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Persson, Stig Ivar som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Firma Perssons Gräv- och Lastmaskiner har 361213-XXXX som sitt organisationsnummer.