MPU Medicinsk och psykoterapeutisk Undervisning

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hudiksvall och MPU Medicinsk och psykoterapeutisk Undervisning är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MPU Medicinsk och psykoterapeutisk Undervisning är ett av dem. Statusen för MPU Medicinsk och psykoterapeutisk Undervisning är att Bolaget är aktivt.

MPU Medicinsk och psykoterapeutisk Undervisning är ett Enskild firma och skapades 1995-04-25. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MPU Medicinsk och psykoterapeutisk Undervisning ska trivas.

MPU Medicinsk och psykoterapeutisk Undervisning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Medicinsk o psykoterapeutisk undervisning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MPU Medicinsk och psykoterapeutisk Undervisning är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är MPU Medicinsk och psykoterapeutisk Undervisning och det finns flera verksamheter som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med MPU Medicinsk och psykoterapeutisk Undervisning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-93426.

.

De som är på något sätt har med MPU Medicinsk och psykoterapeutisk Undervisning är Nilzén, Lillemor Yvonne som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MPU Medicinsk och psykoterapeutisk Undervisning har 380607-XXXX som sitt organisationsnummer.