Erik Berglöfs Åkeri

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hudiksvall och Erik Berglöfs Åkeri är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Erik Berglöfs Åkeri är ett av dem. Statusen för Erik Berglöfs Åkeri är att Bolaget är aktivt.

Erik Berglöfs Åkeri är ett Enskild firma och skapades 1975-03-03. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Erik Berglöfs Åkeri ska trivas.

Erik Berglöfs Åkeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Åkerirörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Erik Berglöfs Åkeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1974-01-01.

Idag är Erik Berglöfs Åkeri och det finns flera bolag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Erik Berglöfs Åkeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-34077.

.

De som är på något sätt har med Erik Berglöfs Åkeri är Berglöf, Nils Erik som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Erik Berglöfs Åkeri har 380915-XXXX som sitt organisationsnummer.