Videofynd i Hudiksvall

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hudiksvall och Videofynd i Hudiksvall är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Videofynd i Hudiksvall är ett av dem. Statusen för Videofynd i Hudiksvall är att Bolaget är aktivt.

Videofynd i Hudiksvall är ett Enskild firma och skapades 2005-02-04. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där bolaget finns i jobbar för att bolag som Videofynd i Hudiksvall ska trivas.

Videofynd i Hudiksvall är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-24. I Hudiksvall så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Företaget skall bedriva försäljning av video och DVD filmer och därmed förenligverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Videofynd i Hudiksvall är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-24.

Idag är Videofynd i Hudiksvall och det finns flera bolag som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Videofynd i Hudiksvall så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-25314.

.

De som är på något sätt har med Videofynd i Hudiksvall är Levin, Sten Sture Birger som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Videofynd i Hudiksvall har 391015-XXXX som sitt organisationsnummer.