Hudiksvalls Antikvariat Boklöftet

Gävleborgs län

Information

411211-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hudiksvalls Antikvariat Boklöftet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hudiksvalls Antikvariat Boklöftet är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hudiksvall som är den kommunen som Hudiksvalls Antikvariat Boklöftet finns i.

Hudiksvalls Antikvariat Boklöftet har varit registrerat sedan 2002-01-14 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hudiksvalls Antikvariat Boklöftet så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-09.

Hudiksvalls Antikvariat Boklöftet är och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Hudiksvalls Antikvariat Boklöftet är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hudiksvalls Antikvariat Boklöftet så kan ni göra det på telefon genom 0650-19456 eller genom brev på följande adress:

Handel med antikvariska böcker och tryck, postorderförsäljning skall i huvudsak ske genom hemsida på datanätet, men även genom katalogutgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med Hudiksvalls Antikvariat Boklöftet och det är Hedman, Kurt som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,