Arbetsmiljöutveckling, Hudiksvall

Gävleborgs län

Information

430518-XXXX är organisationsnummer för bolaget Arbetsmiljöutveckling, Hudiksvall. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arbetsmiljöutveckling, Hudiksvall är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hudiksvall som är den kommunen som Arbetsmiljöutveckling, Hudiksvall finns i.

Arbetsmiljöutveckling, Hudiksvall har varit registrerat sedan 1992-12-07 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arbetsmiljöutveckling, Hudiksvall så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Arbetsmiljöutveckling, Hudiksvall är och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Arbetsmiljöutveckling, Hudiksvall är följande:

Vill ni komma i kontakt med Arbetsmiljöutveckling, Hudiksvall så kan ni göra det på telefon genom 0650-93195 eller genom brev på följande adress:

Konsult och utvecklingsverksamhet inom arbetsmiljö och företags- hälsovårdsområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arbetsmiljöutveckling, Hudiksvall och det är Furemo, Jan Örjan som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,