Sofia's Lin och Ull

Gävleborgs län

Information

Sofia's Lin och Ull hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Sofia's Lin och Ull finns. I Hudiksvall så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Sofia's Lin och Ull tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Sofia's Lin och Ull har haft sedan 2000-09-25. Sofia's Lin och Ull har funnits sedan och 2000-09-25 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sofia's Lin och Ull så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0650-540838.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Sofia's Lin och Ull har idag 440415-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sofia's Lin och Ull

Handel med ull och lin.

I Sofia's Lin och Ull så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lehnberg, Ingegerd Anita Sofia som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .