Widéns Bygg

Gävleborgs län

Information

441212-XXXX är organisationsnummer för bolaget Widéns Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Widéns Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hudiksvall som är den kommunen som Widéns Bygg finns i.

Widéns Bygg har varit registrerat sedan 1988-04-11 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1988-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Widéns Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Widéns Bygg är och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Widéns Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Widéns Bygg så kan ni göra det på telefon genom 0652-16080 eller genom brev på följande adress:

Nybyggnationer, reparationer och inredningsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Widéns Bygg och det är Widén, Fritz Åke Harry som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,