Dellenbygdens Bygg och Hantverk

Gävleborgs län

Information

Dellenbygdens Bygg och Hantverk är ett bolag som finns i Hudiksvall. I Dellenbygdens Bygg och Hantverk finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindquist, Mats Ronny som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dellenbygdens Bygg och Hantverk så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Dellenbygdens Bygg och Hantverk på telefon .

Allt inom byggnation: renovering, ombyggnad, tillbyggnad och nybyggnad. Beställningsarbeten inom snickeri. Hantverk i trä. Trädgårdsanläggning. Hantverk med utställning.

Idag är Dellenbygdens Bygg och Hantverk av bolagstypen Enskild firma.

Dellenbygdens Bygg och Hantverk är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Dellenbygdens Bygg och Hantverk innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-09-03 och Dellenbygdens Bygg och Hantverk är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-10-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dellenbygdens Bygg och Hantverk så är det följande:

Dellenbygdens Bygg och Hantverk har 460105-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.