Idé & Produkt Konsulten Lars Andersson

Gävleborgs län

Information

Marknadsföra och sälja idéer och produkter med idrottsanknytning såsom reklam inom idrott exempelvis skyltar, biljetter samt därmed förenlig verksamhet, säkerhetsprodukter såsom larm och teknisk utrustning såsom telefoner, räknare samt därmed förenlig verksamhet. Försäkringsförmedling.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Idé & Produkt Konsulten Lars Andersson vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Hudiksvall så är Idé & Produkt Konsulten Lars Andersson en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1996-11-22 så skapades Idé & Produkt Konsulten Lars Andersson och verksamheten är har F-skattsedel Idé & Produkt Konsulten Lars Andersson har haft det sedan 1996-01-01.

Idé & Produkt Konsulten Lars Andersson är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

460307-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hudiksvall.

Just nu är Idé & Produkt Konsulten Lars Andersson och det finns många verksamheter som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Idé & Produkt Konsulten Lars Andersson så går det att nå dem via telefon på 0650-595577 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Idé & Produkt Konsulten Lars Andersson är Andersson, Lars Göran som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .