BAWA Keramik och Textil

Gävleborgs län

Information

BAWA Keramik och Textil är ett företag som finns i Hudiksvall. I BAWA Keramik och Textil finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wahlqvist, Barbro Anita som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med BAWA Keramik och Textil så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå BAWA Keramik och Textil på telefon 0650-21635.

Tillverkning och försäljning av keramiska och textila konst- och hantverksprodukter. Handel, import och export av hemslöjd och auktionsgods. Kurs- och utbildningsverksamhet samt anord- nande av utställningar mässor samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är BAWA Keramik och Textil av bolagstypen Enskild firma.

BAWA Keramik och Textil är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

BAWA Keramik och Textil innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och BAWA Keramik och Textil är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BAWA Keramik och Textil så är det följande:

BAWA Keramik och Textil har 470928-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.