Motor Hudik, Ängsbacken

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hudiksvall och Motor Hudik, Ängsbacken är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Motor Hudik, Ängsbacken är ett av dem. Statusen för Motor Hudik, Ängsbacken är att Bolaget är aktivt.

Motor Hudik, Ängsbacken är ett Enskild firma och skapades 1986-05-12. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Motor Hudik, Ängsbacken ska trivas.

Motor Hudik, Ängsbacken är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Motorrenoveringar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Motor Hudik, Ängsbacken är momsregistrerat och det har de varit sedan 1975-01-01.

Idag är Motor Hudik, Ängsbacken och det finns flera verksamheter som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Motor Hudik, Ängsbacken så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-12000.

.

De som är på något sätt har med Motor Hudik, Ängsbacken är Olsson, Kjell Agne som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Motor Hudik, Ängsbacken har 490228-XXXX som sitt organisationsnummer.