Nordmarks Smides- & Mek. Verkstad

Gävleborgs län

Information

490314-XXXX är organisationsnummer för bolaget Nordmarks Smides- & Mek. Verkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordmarks Smides- & Mek. Verkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hudiksvall som är den kommunen som Nordmarks Smides- & Mek. Verkstad finns i.

Nordmarks Smides- & Mek. Verkstad har varit registrerat sedan 1975-09-01 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordmarks Smides- & Mek. Verkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1975-01-01.

Nordmarks Smides- & Mek. Verkstad är och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Nordmarks Smides- & Mek. Verkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nordmarks Smides- & Mek. Verkstad så kan ni göra det på telefon genom 0650-10994 eller genom brev på följande adress:

Smides- och mekanisk verkstadsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordmarks Smides- & Mek. Verkstad och det är Nordmark, Bengt Edvin som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,