Psykoterapiforum, leg psykolog/leg psykoterapeut

Gävleborgs län

Information

Psykoterapiforum, leg psykolog/leg psykoterapeut är en verksamhet som finns i Hudiksvall. I Psykoterapiforum, leg psykolog/leg psykoterapeut finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berglund, Sten Rickard som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Psykoterapiforum, leg psykolog/leg psykoterapeut så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Psykoterapiforum, leg psykolog/leg psykoterapeut på telefon 0650-14313.

Psykoterapi, psykologisk rådgivning samt därtill hörande handledning och konsultation

Idag är Psykoterapiforum, leg psykolog/leg psykoterapeut av bolagstypen Enskild firma.

Psykoterapiforum, leg psykolog/leg psykoterapeut är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Psykoterapiforum, leg psykolog/leg psykoterapeut innehar F-skattsedel och det har de haft sedan -0001-11-30 och Psykoterapiforum, leg psykolog/leg psykoterapeut är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Psykoterapiforum, leg psykolog/leg psykoterapeut så är det följande:

Psykoterapiforum, leg psykolog/leg psykoterapeut har 490929-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.