Svedja Snickeri

Gävleborgs län

Information

491204-XXXX är organisationsnummer för bolaget Svedja Snickeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svedja Snickeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hudiksvall som är den kommunen som Svedja Snickeri finns i.

Svedja Snickeri har varit registrerat sedan 1982-11-01 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svedja Snickeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Svedja Snickeri är och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Svedja Snickeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Svedja Snickeri så kan ni göra det på telefon genom 0653-21152 eller genom brev på följande adress:

Finsnickerirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Svedja Snickeri och det är Bengtsson, Stig Arne som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,