Mats Gradh Arkitektkontor

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hudiksvall och Mats Gradh Arkitektkontor är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mats Gradh Arkitektkontor är ett av dem. Statusen för Mats Gradh Arkitektkontor är att Bolaget är aktivt.

Mats Gradh Arkitektkontor är ett Enskild firma och skapades 2001-06-19. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mats Gradh Arkitektkontor ska trivas.

Mats Gradh Arkitektkontor är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13. I Hudiksvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Arkitektverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mats Gradh Arkitektkontor är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är Mats Gradh Arkitektkontor och det finns flera verksamheter som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Mats Gradh Arkitektkontor så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-10976.

.

De som är på något sätt har med Mats Gradh Arkitektkontor är Grad, Matts Johan som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mats Gradh Arkitektkontor har 500115-XXXX som sitt organisationsnummer.