Konsultfirma Jonnie Nylander

Gävleborgs län

Information

500730-XXXX är organisationsnummer för företaget Konsultfirma Jonnie Nylander. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Konsultfirma Jonnie Nylander är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hudiksvall som är den kommunen som Konsultfirma Jonnie Nylander finns i.

Konsultfirma Jonnie Nylander har varit registrerat sedan 2007-01-26 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Konsultfirma Jonnie Nylander så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Konsultfirma Jonnie Nylander är och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Konsultfirma Jonnie Nylander är följande:

Vill ni komma i kontakt med Konsultfirma Jonnie Nylander så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Teknisk konsultverksamhet, försäljning av maskiner för återvinning av verksamhetsavfall från industrier.

Det finns olika personer som har en koppling med Konsultfirma Jonnie Nylander och det är Nylander, Bernt Olov Jonnie som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,