Bjuråker instrumentering och kalibreringstjänst

Gävleborgs län

Information

510118-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bjuråker instrumentering och kalibreringstjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bjuråker instrumentering och kalibreringstjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hudiksvall som är den kommunen som Bjuråker instrumentering och kalibreringstjänst finns i.

Bjuråker instrumentering och kalibreringstjänst har varit registrerat sedan 2002-05-08 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bjuråker instrumentering och kalibreringstjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-15.

Bjuråker instrumentering och kalibreringstjänst är och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Bjuråker instrumentering och kalibreringstjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bjuråker instrumentering och kalibreringstjänst så kan ni göra det på telefon genom 0653-77018 eller genom brev på följande adress:

Instrumentmontage, service , kalibrering och validering av utrustning inriktat på läkemedelsindustrin och pappersbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Bjuråker instrumentering och kalibreringstjänst och det är Olsson, Leif Olov som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,