K.G. Swederus Tidningstransporter

Gävleborgs län

Information

K.G. Swederus Tidningstransporter är en verksamhet som finns i Hudiksvall. I K.G. Swederus Tidningstransporter finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svederus, Karl Gösta Ingemund som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med K.G. Swederus Tidningstransporter så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå K.G. Swederus Tidningstransporter på telefon 0650-17690.

Tidnings- och paketdistribution.

Idag är K.G. Swederus Tidningstransporter av bolagstypen Enskild firma.

K.G. Swederus Tidningstransporter är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

K.G. Swederus Tidningstransporter innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och K.G. Swederus Tidningstransporter är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1981-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för K.G. Swederus Tidningstransporter så är det följande:

K.G. Swederus Tidningstransporter har 530407-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.