Iggesundsbär

Gävleborgs län

Information

540816-XXXX är organisationsnummer för företaget Iggesundsbär. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Iggesundsbär är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hudiksvall som är den kommunen som Iggesundsbär finns i.

Iggesundsbär har varit registrerat sedan 2007-05-21 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Iggesundsbär så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-04.

Iggesundsbär är och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Iggesundsbär är följande:

Vill ni komma i kontakt med Iggesundsbär så kan ni göra det på telefon genom 076-8001656 eller genom brev på följande adress:

Köp, plockning och försäljning av bär och svamp samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Iggesundsbär och det är Nilsson, Samorn som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,