Holmers Åkeri & Näsvikens Motor & Delar

Gävleborgs län

Information

541020-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Holmers Åkeri & Näsvikens Motor & Delar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Holmers Åkeri & Näsvikens Motor & Delar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hudiksvall som är den kommunen som Holmers Åkeri & Näsvikens Motor & Delar finns i.

Holmers Åkeri & Näsvikens Motor & Delar har varit registrerat sedan 1985-04-15 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Holmers Åkeri & Näsvikens Motor & Delar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Holmers Åkeri & Näsvikens Motor & Delar är och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för Holmers Åkeri & Näsvikens Motor & Delar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Holmers Åkeri & Näsvikens Motor & Delar så kan ni göra det på telefon genom 0650-30390 eller genom brev på följande adress:

Åkeri samt försäljning av delar och tillbehör till bil cykel, moped, MC och skoter.

Det finns olika personer som har en koppling med Holmers Åkeri & Näsvikens Motor & Delar och det är Holmer, Lennart Axel som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,