The Next Promotion & Marketing

Gävleborgs län

Information

The Next Promotion & Marketing är ett av många bolag som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som The Next Promotion & Marketing finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

The Next Promotion & Marketing är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

The Next Promotion & Marketing som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1996-03-11. Men sedan 1998-01-01 så har The Next Promotion & Marketing varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på The Next Promotion & Marketing så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Hudiksvall arbetar för att bolag som The Next Promotion & Marketing ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för The Next Promotion & Marketing. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

Konsultverksamhet inom reklam, publicitet och marknadsföring. Handel med begagnade bilar, bildelar och biltillbehör. Konsultverksamhet inom läkemedelsindustrin.

Firmatecknare för The Next Promotion & Marketing är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till The Next Promotion & Marketing och det är följande personer, Svensson, Marita Christina som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för The Next Promotion & Marketing är 550115-XXXX.