MBS Energi

Gävleborgs län

Information

550920-XXXX är organisationsnummer för bolaget MBS Energi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MBS Energi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hudiksvall som är den kommunen som MBS Energi finns i.

MBS Energi har varit registrerat sedan 2004-03-29 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för MBS Energi så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MBS Energi är och det finns flera bolag i Hudiksvall som också är .

Firmatecknare för MBS Energi är följande:

Vill ni komma i kontakt med MBS Energi så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva totalentreprenader, konverteringar och konsultation inom bioenergi och vvs-installationer. Försäljning av pannor, biobrännare, vedkaminer, kassetter, värmepumpar, färdiga mobila centraler, vvs-material, skorstenar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MBS Energi och det är Andersson, Lena Ann-Kristine som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,