Aktiebolaget Vallia

Gävleborgs län

Information

556034-0712 är organisationsnummer för verksamheten Aktiebolaget Vallia. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Vallia är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Aktiebolaget Vallia finns i.

Aktiebolaget Vallia har varit registrerat sedan 1935-04-23 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Vallia så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Aktiebolaget Vallia är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Vallia är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Vallia så kan ni göra det på telefon genom 0650-10160 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 24, 824 30, Hudiksvall

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Vallia och det är Eneroth, Kjell Olof Birger som är född 1943 och har titeln VD, Eneroth, Kjell Olof Birger som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgsten, Nils Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grad, Dan Olov som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bernt Ove som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Östlund, Kjell Albert som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamotRimtorp, Levi Emanuel som är född 1940 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg, Per Olov som är född 1962 och har titeln RevisorWennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorHälsinge Revision AB som är född och har titeln Revisor