Jannes Golv i Hudiksvall Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Jannes Golv i Hudiksvall Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Jannes Golv i Hudiksvall Aktiebolag finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jannes Golv i Hudiksvall Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Jannes Golv i Hudiksvall Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Jannes Golv i Hudiksvall Aktiebolag har funnits sedan och 1976-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Jannes Golv i Hudiksvall Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rönningev. 5, 824 34, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0650-16785.

Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Jannes Golv i Hudiksvall Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Jannes Golv i Hudiksvall Aktiebolag har idag 556057-9475 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Jannes Golv i Hudiksvall Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med entreprenadverksamhet i golvmaterialbranschen, bedriva handel med bär, äga och förvalta fast och lös egendom, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Jannes Golv i Hudiksvall Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hägg, Jan Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägg, Jan Patrik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Wennberg, Per Olov som är född 1962 och har titeln Revisor, Hälsinge Revision AB som är född och har titeln Revisor, .