Hälsingefrakt AB

Gävleborgs län

Information

Hälsingefrakt AB är ett av många företag som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Hälsingefrakt AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hälsingefrakt AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hälsingefrakt AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1953-05-18. Men sedan 1998-01-01 så har Hälsingefrakt AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till N. Industriv. 2, 824 34, Hudiksvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hälsingefrakt AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-15560.

Hudiksvall arbetar för att företag som Hälsingefrakt AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hälsingefrakt AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva transport- och entreprenadförsäljning samt fastighets- och kapitalförvaltning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hälsingefrakt AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Boman, Mats Ove Gustav i förening med en av -Brattberg, Hans Peter -Eriksson, Olof Håkan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hälsingefrakt AB och det är följande personer, Boman, Mats Ove Gustav som är född 1956 och har titeln Extern VD, Brattberg, Hans Peter som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Ernst Gustaf som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Olof Håkan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sigvardsson, Lars Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundin, Stig Jonas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot.Johansson, Lars Erik som är född 1945 och har titeln Suppleant, Persson, Hjördis Ulrika Hannah som är född 1973 och har titeln Suppleant, Stark, Hans Örjan som är född 1976 och har titeln Suppleant.Ernström, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor.Eriksson, Rolf Lennart som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant.AB Ernströms Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.Datarevision i Dalarna Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Hälsingefrakt AB är 556058-0309.