Hans Bostedt Förvaltnings Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Hans Bostedt Förvaltnings Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Hans Bostedt Förvaltnings Aktiebolag finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hans Bostedt Förvaltnings Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hans Bostedt Förvaltnings Aktiebolag har haft sedan 2008-03-06. Hans Bostedt Förvaltnings Aktiebolag har funnits sedan och 2008-03-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hans Bostedt Förvaltnings Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Segelviksv. 10, 824 50, Hudiksvall men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0650-16282.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hans Bostedt Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hans Bostedt Förvaltnings Aktiebolag har idag 556061-2268 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bostedt, Björn Gustav är den som för stunden ansvarar för Hans Bostedt Förvaltnings Aktiebolag

Bolaget skall äga, förvalta och driva handel med fastigheter, bedriva företagskonsultativ verksamhet, exploatera och driva handel med patenter och uppfinningar, bedriva forskning och utveckling inom området miljöfarliga ämnen och utsläpp samt äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Hans Bostedt Förvaltnings Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bostedt, Björn Gustav som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holm, Lars Gösta som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Rolf Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mats Olov som är född 1965 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .