Hudiksvalls Nya Järnvaru Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556063-6200 är organisationsnummer för verksamheten Hudiksvalls Nya Järnvaru Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hudiksvalls Nya Järnvaru Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hudiksvall som är den kommunen som Hudiksvalls Nya Järnvaru Aktiebolag finns i.

Hudiksvalls Nya Järnvaru Aktiebolag har varit registrerat sedan 1956-09-12 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hudiksvalls Nya Järnvaru Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Hudiksvalls Nya Järnvaru Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hudiksvall som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hudiksvalls Nya Järnvaru Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Hudiksvalls Nya Järnvaru Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0650-15390 eller genom brev på följande adress:
Godsg. 5, 824 50, Hudiksvall

Bolaget skall bedriva järn-, färg- och byggvaruhandel, sälja industriförnödenheter såsom handverktyg, elverktyg, slip- och svetsmaterial, skyddsutrustning inklusive skyddskor, skor och skruvförband, äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hudiksvalls Nya Järnvaru Aktiebolag och det är Rudolphi, Carl Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudolphi, Nils Bertil som är född 1943 och har titeln Suppleant, Olsson, Lars Gunnar Henrik som är född 1959 och har titeln Revisor, Hudik Revision AB som är född och har titeln Revisor,