Voith Turbo Safeset AB

Gävleborgs län

Information

Voith Turbo Safeset AB är en verksamhet som finns i Hudiksvall. I Voith Turbo Safeset AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Bo Arne som är född 1953 och har titeln VD, Klas, Lars-Erik Peter som är född 1966 och har titeln Extern vice VD, Persson, Bo Arne som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Zeschky, Jürgen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jansson, Ulf Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Kaufmann, Martin som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESMarander, Per Jonas Torbjörn som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Fasth, Arne Joakim som är född 1970 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Tjärnberg, Nils Tore Henry som är född 1950 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantÅgren, Anna Carina Elisabet som är född 1949 och har titeln SuppleantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorLarsson, Carl Olov Mikael som är född 1961 och har titeln RevisorssuppleantBouvin, Ann Charlott som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Voith Turbo Safeset AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Voith Turbo Safeset AB på telefon 0650-540150.

Bolaget skall bedriva tekniskt utvecklingsarbete och försäljning av patent och konstruktioner samt därmed sammanhängande verksamhet.

Idag är Voith Turbo Safeset AB av bolagstypen Aktiebolag.

Voith Turbo Safeset AB är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Voith Turbo Safeset AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Voith Turbo Safeset AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Voith Turbo Safeset AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Bo Arne -Zeschky, Jürgen

Voith Turbo Safeset AB har 556067-8590 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.