Hudiksvalls Fastighetskonsult AB

Gävleborgs län

Information

Hudiksvalls Fastighetskonsult AB är ett av många företag som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Hudiksvalls Fastighetskonsult AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hudiksvalls Fastighetskonsult AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Hudiksvalls Fastighetskonsult AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1959-10-30. Men sedan 1975-01-01 så har Hudiksvalls Fastighetskonsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bergv. 9, 820 71, Ilsbo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hudiksvalls Fastighetskonsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-742357.

Hudiksvall arbetar för att företag som Hudiksvalls Fastighetskonsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hudiksvalls Fastighetskonsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Bolaget skall äga, förvalta och sälja fastigheter samt transportmedel, bedriva och sälja konsulttjänster inom administration och marknadsföring, äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hudiksvalls Fastighetskonsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hudiksvalls Fastighetskonsult AB och det är följande personer, Borg, Lars Anders som är född 1947 och har titeln VD, Borg, Lars Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Borg, Maud Louise som är född 1949 och har titeln Suppleant, Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hudiksvalls Fastighetskonsult AB är 556070-0121.