MONITOR Industriutveckling i Hudiksvall Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

MONITOR Industriutveckling i Hudiksvall Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som MONITOR Industriutveckling i Hudiksvall Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

MONITOR Industriutveckling i Hudiksvall Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

MONITOR Industriutveckling i Hudiksvall Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1960-03-21. Men sedan 1988-01-01 så har MONITOR Industriutveckling i Hudiksvall Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Jakobsbergsv. 4, 824 43, Hudiksvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MONITOR Industriutveckling i Hudiksvall Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-76600.

Hudiksvall arbetar för att bolag som MONITOR Industriutveckling i Hudiksvall Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MONITOR Industriutveckling i Hudiksvall Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och försäljning inom området tidkalkyler, produktionsplanering, affärssystem och datorer samt därmed förenlig verksamhet. Vidare ska bolaget bedriva handel med värdepapper samt äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MONITOR Industriutveckling i Hudiksvall Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Anders Morgan -Persson, Bengt Harry -Persson, Lars Åke.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MONITOR Industriutveckling i Hudiksvall Aktiebolag och det är följande personer, Persson, Anders Morgan som är född 1959 och har titeln VD, Persson, Anders Morgan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Bengt Harry som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Lars Åke som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lars Jörgen som är född 1965 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.Gustavsson, Pär-Ola som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för MONITOR Industriutveckling i Hudiksvall Aktiebolag är 556071-3454.