Hudiksvall Multimedia AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Hudiksvall Multimedia AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hudiksvall Multimedia AB är ett av dem. Statusen för Hudiksvall Multimedia AB är att Bolaget är aktivt.

Hudiksvall Multimedia AB är ett Aktiebolag och skapades 1963-08-21. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hudiksvall Multimedia AB ska trivas.

Hudiksvall Multimedia AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva handel med foto, radio och hemelektronik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hudiksvall Multimedia AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är Hudiksvall Multimedia AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Hudiksvall Multimedia AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-10712.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hudiksvall Multimedia AB är Högström, Carl-Anders som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Broman, Mari Susann som är född 1958 och har titeln Suppleant, Gunnarsson, Stig Arne Robert som är född 1950 och har titeln Revisor, Carelind, Laila Linnea Elisabeth som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Hudiksvall Multimedia AB har 556088-7852 som sitt organisationsnummer.