Lingarö Förvaltning Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Lingarö Förvaltning Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hudiksvall. I Lingarö Förvaltning Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Almén, Hans Göran Martin som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Almén, Inger Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Edling, Leif Christer som är född 1942 och har titeln Revisor, Karlsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lingarö Förvaltning Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lingarö Förvaltning Aktiebolag på telefon 0650-563105.

Bolaget skall bedriva handel med skor och lädervaror, förvaltning av aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lingarö Förvaltning Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lingarö Förvaltning Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lingarö Förvaltning Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lingarö Förvaltning Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lingarö Förvaltning Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lingarö Förvaltning Aktiebolag har 556089-1227 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.