Svedaholm Aktiebolag (Holmlunds)

Gävleborgs län

Information

Svedaholm Aktiebolag (Holmlunds) hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Hudiksvall som är den kommunen där Svedaholm Aktiebolag (Holmlunds) finns. I Hudiksvall så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svedaholm Aktiebolag (Holmlunds) tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Svedaholm Aktiebolag (Holmlunds) har haft sedan 1994-01-01. Svedaholm Aktiebolag (Holmlunds) har funnits sedan och 1982-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Svedaholm Aktiebolag (Holmlunds) så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsängsg. 5 A, 753 22, Uppsala men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 018-101399.

Hudiksvall arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Svedaholm Aktiebolag (Holmlunds) Privat, ej börsnoterat.

Svedaholm Aktiebolag (Holmlunds) har idag 556089-1375 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Svedaholm Aktiebolag (Holmlunds)

Bolaget skall inköpa och försälja kläder, presentreklam samt därmed förenlig verksamhet.

I Svedaholm Aktiebolag (Holmlunds) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmlund, Claes Thomas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmlund Bohman, Ulla Katrin som är född 1970 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Olov som är född 1965 och har titeln Revisor, Sahlin, Bo Stefan som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .