Forsa Trädgårds Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall driva handelsträdgård och utföra binderier till begravningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Forsa Trädgårds Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Forsa Trädgårds Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1964-06-23 så skapades Forsa Trädgårds Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Forsa Trädgårds Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Forsa Trädgårds Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556093-0736 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hudiksvall.

Just nu är Forsa Trädgårds Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Forsa Trädgårds Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0650-567111 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Forsa Trädgårds Aktiebolag är Snäll, Sven Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Anna Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Edling, Leif Christer som är född 1942 och har titeln Revisorssuppleant, Edlings Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .