Råsjö Kross Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Råsjö Kross Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Råsjö Kross Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Råsjö Kross Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Råsjö Kross Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1964-08-06. Men sedan 1982-01-01 så har Råsjö Kross Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Västanåker 131, 824 92, Hudiksvall. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Råsjö Kross Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-547500.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter som Råsjö Kross Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Råsjö Kross Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall utföra krossning och driva försäljning av grusmaterial samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Råsjö Kross Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Svensson, Rune Sigfrid Firman tecknas två i förening av -Deubler, Lars Konrad Alfred -Råbom Roman, Lena Kristina -Råbom, Bengt -Råbom, Sven -Svensson, Rune Sigfrid.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Råsjö Kross Aktiebolag och det är följande personer, Svensson, Rune Sigfrid som är född 1948 och har titeln VD, Svensson, Rune Sigfrid som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Deubler, Lars Konrad Alfred som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Råbom Roman, Lena Kristina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Råbom, Bengt som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Råbom, Sven som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot.Råbom, Fredrik som är född 1973 och har titeln Suppleant, Råbom, Hans Oskar som är född 1978 och har titeln Suppleant, Råbom, Sara Katarina som är född 1976 och har titeln Suppleant.Råbom, Stefan som är född 1973 och har titeln Suppleant.Råbom, Sven Örjan som är född 1971 och har titeln Suppleant.Geijer, Wilhelm Reinhold som är född 1947 och har titeln Revisor.Holmgren, Curt Hildor som är född 1933 och har titeln Revisor.Westberg, Pär Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Råsjö Kross Aktiebolag är 556093-6360.