Bilbolaget Lastvagnar Gävleborg AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom samt driva bilhandel och bilverkstadsrörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bilbolaget Lastvagnar Gävleborg AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Bilbolaget Lastvagnar Gävleborg AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1965-09-27 så skapades Bilbolaget Lastvagnar Gävleborg AB och verksamheten är har F-skattsedel Bilbolaget Lastvagnar Gävleborg AB har haft det sedan 1994-01-01.

Bilbolaget Lastvagnar Gävleborg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1982-01-01

556099-8626 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hudiksvall.

Just nu är Bilbolaget Lastvagnar Gävleborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Bilbolaget Lastvagnar Gävleborg AB så går det att nå dem via telefon på 0650-548300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Erik Anders -Persson, Olof Martin -Persson, Per-Olov -Zetterström, Hans Ulf

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bilbolaget Lastvagnar Gävleborg AB är Zetterström, Hans Ulf som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, Persson, Erik Anders som är född 1966 och har titeln VD, Persson, Erik Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Henrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Olof Martin som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per-Olov som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamotPersson, Ingrid Birgitta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Fernlund, Mats Olof som är född 1951 och har titeln Revisor, Persson, Karin Christina Margareta som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.