Erik Sundins Åkeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hudiksvall och Erik Sundins Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Erik Sundins Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Erik Sundins Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Erik Sundins Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1965-10-25. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Hudiksvall där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Erik Sundins Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Erik Sundins Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hudiksvall så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Erik Sundins Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Erik Sundins Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hudiksvall.

Vill man komma i kontakt med Erik Sundins Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0650-12081.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Erik Sundins Åkeri Aktiebolag är Sundin, Tyra Kristina som är född 1919 och har titeln VD, Sundin, Tyra Kristina som är född 1919 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundin, Anna Margareta Kristina som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arnström, Linda Maria Margareta som är född 1975 och har titeln Suppleant, Thorberg, Irene Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Hugos Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Erik Sundins Åkeri Aktiebolag har 556100-3269 som sitt organisationsnummer.