Vildmarkspionjären i Enånger Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Vildmarkspionjären i Enånger Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hudiksvall. Det är nämligen den kommunen som Vildmarkspionjären i Enånger Aktiebolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Vildmarkspionjären i Enånger Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Vildmarkspionjären i Enånger Aktiebolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1967-01-04. Men sedan 1996-01-01 så har Vildmarkspionjären i Enånger Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sågmyrav. 2, 825 31, Iggesund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vildmarkspionjären i Enånger Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0650-20880.

Hudiksvall arbetar för att verksamheter som Vildmarkspionjären i Enånger Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vildmarkspionjären i Enånger Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget bedriver uthyrning av konferensanläggningar med inriktning mot friluftsliv, jakt, fiske och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vildmarkspionjären i Enånger Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vildmarkspionjären i Enånger Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Kjell Ture som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kent Peter som är född 1970 och har titeln Suppleant, Sahlin, Bo Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vildmarkspionjären i Enånger Aktiebolag är 556107-8600.