Rolf Wadéns Trafikskola Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Rolf Wadéns Trafikskola Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hudiksvall här finns det många olika Aktiebolag. Rolf Wadéns Trafikskola Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Hudiksvall jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Rolf Wadéns Trafikskola Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556116-0911.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0650-16300 alternativt besöka eller skicka post till Rolf Wadéns Trafikskola Aktiebolag på följande adress Storg. 24, 824 30, Hudiksvall.

Rolf Wadéns Trafikskola Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-05-23.

I Rolf Wadéns Trafikskola Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Wicksell Jansson, Ann Monica som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva trafikskolerörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.