Byggtjänst Ola Skoglund Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Byggtjänst Ola Skoglund Aktiebolag är ett företag som finns i Hudiksvall. I Byggtjänst Ola Skoglund Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Skoglund, Yngve Leif Ola som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Ingegerd Anita som är född 1946 och har titeln Suppleant, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Byggtjänst Ola Skoglund Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Byggtjänst Ola Skoglund Aktiebolag på telefon 0650-17798.

Bolaget skall utföra byggnadsarbeten ,och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Byggtjänst Ola Skoglund Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Byggtjänst Ola Skoglund Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Hudiksvall arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Byggtjänst Ola Skoglund Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Byggtjänst Ola Skoglund Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1975-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Byggtjänst Ola Skoglund Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Byggtjänst Ola Skoglund Aktiebolag har 556119-5024 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.