Curt Falk Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva teknisk utvecklingsarbete, försäljning av patent och tekniska konstruktioner. Bolaget skall äga och förvalta skogsmark, bedrivs uppfödning och tävlingsverksamhet inom travsporten och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Curt Falk Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hudiksvall så är Curt Falk Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Hudiksvall arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hudiksvall och i Gävleborgs län. Redan 1968-12-02 så skapades Curt Falk Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Curt Falk Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Curt Falk Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556121-3009 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hudiksvall.

Just nu är Curt Falk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Curt Falk Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Curt Falk Aktiebolag är Falk, Kurt Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Ulla Christina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Söderström, Erik Gustaf som är född 1946 och har titeln Revisor, Söderströms Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .